Login|Admin|Webmail|Contact

Openingstijden SSC

maandag t/m vrijdag
10.00 - 17.00 uur

Tel.: 030-2349440
Betaling van je collegegeldIn Studielink geef je bij je (her)inschrijving een digitale machtiging af voor de betaling van je collegegeld.

Belangrijk - nadat je jouw betaalgegevens in Studielink hebt ingevuld moet je deze digitale machtiging nog bevestigen! Als je een paar minuten wacht verschijnt in je to do lijst, ‘bevestig je digitale machtiging’. Bevestig deze direct want anders ben je niet ingeschreven. HKU incasseert pas rond 25 september.


Collegegeld 2013-2014
HKU kent diverse tariefgroepen. Het tarief dat je betaalt variëert aan de hand van o.a. je opleiding en nationaliteit. Selecteer hieronder wat op jou van toepassing is en volg de stappen om de hoogte van je collegegeld te bepalen.

Bacheloropleidingen, MMus, MEd en MIAVolg je een HKU bacheloropleiding of een van de volgende masteropleidingen: Master of Music, Master of Education in Arts of Master Interior Architecture? Via de link hieronder vind je het collegegeld.Overige Masteropleidingen
Voor alle andere masteropleidingen van HKU, vind je hier het collegegeld.Vooropleidingen en cursussen
Naast reguliere opleidingen biedt HKU ook verschillende vooropleidingen en cursussen aan. Kijk hier voor een overzicht van het cursusgeld.

Examengeld extraneï*Om alleen het afsluitend examen van een bepaalde opleiding af te leggen, kan je met toestemming van het College van Bestuur, je inschrijven als extraneus. In dit geval betaal je het instellingstarief 1 van € 1.835,-

*je hebt geen recht op restitutie en je hebt ook geen recht op onderwijs).

N.B.
De HKU kent geen verschil in collegegeld tussen voltijd en deeltijd opleidingen.

laatst gewijzigd - juni 2013